Разно

филтрирај по поткатегорија
 Чистење на вашите деловни простории!!!
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
 Чистење на вашите деловни простории!!!
Уште 1 ден и 18 ч.
 3 Купувачи
  • Превземи купон
Чистење на стан до 60м2 + гратис перење на теписи - 38%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Чистење на стан до 60м2 + гратис перење на теписи
Уште 5 дена и 18 ч.
 15 Купувачи
  • 1250 ден.
  • 2000 ден.
Хемиско чистење на единечен или брачен душек  - 57%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Хемиско чистење на единечен или брачен душек 
Уште 5 дена и 18 ч.
 9 Купувачи
  • од 300 ден.
Хемиско чистење на гарнитура - 54%
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Хемиско чистење на гарнитура
Уште 5 дена и 18 ч.
 15 Купувачи
  • 1100 ден.
  • 2400 ден.
Машинско чистење на тврди подови
„Бел Лотос“ - Скопје, во близина на Олимпико
Машинско чистење на тврди подови
Уште 5 дена и 18 ч.
 10 Купувачи
  • 150 ден.
6 месечен хостинг пакет - 50%
Делта Хостинг
6 месечен хостинг пакет
Уште 1 ден и 17 ч.
 
  • 600 ден.
  • 1200 ден.