Мед

450 гр. Лесновски природен мед
Др. Петровски - Апицентар
450 гр. Лесновски природен мед
Уште 6 дена и 15 ч.
 2/4 Купувачи
900 гр. Лесновски ливадски или планински (шумски) мед
Др. Петровски - Апицентар
900 гр. Лесновски ливадски или планински (шумски) мед
Уште 6 дена и 15 ч.
 1 Купувач
Лесновски мед со цимет и ѓумбир - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со цимет и ѓумбир - 250 гр.
Уште 6 дена и 15 ч.
 
Лесновски мед со прополис - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со прополис - 250 гр.
Уште 6 дена и 15 ч.
 
Лесновски мед Royal Yelly Premium - 250 гр. 
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед Royal Yelly Premium - 250 гр. 
Уште 6 дена и 15 ч.
 
Лесновски мед Royal Yelly - 380 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед Royal Yelly - 380 гр.
Уште 6 дена и 15 ч.