ЛЕТО 2018

Апарт Хотел „Rainbow I, II, III, IV“ - Сончев Брег
Уште 6 дена и 12 ч.
 
 • 1227 ден.
Ноќевање, All Inclusvie + користење на базен! Термин по избор! 
Хотел „Svezest 2*“, Сончев Брег
Ноќевање, All Inclusvie + користење на базен! Термин по избор! 
Уште 6 дена и 12 ч.
 
 • 1116 ден.
Ноќевање со појадок + користење на базен, лежалки и чадори
Хотел „Nimfa Rusalka 2*“, Сончев Брег
Ноќевање со појадок + користење на базен, лежалки и чадори
Уште 6 дена и 12 ч.
 
 • 992 ден.
Повратен автобуски билет Скопје - Црна Гора - Скопје - секој ден - 12%
T.A. „Идеал Превоз“, Скопје
Повратен автобуски билет Скопје - Црна Гора - Скопје - секој ден
Уште 6 дена и 12 ч.
 2 Купувачи
 • 2350 ден.
 • 2680 ден.
7, 8 или 9 ноќевања со цени почнувајќи од 11718 ден. (189 евра) за 1 лице во двокреветно студио на база BB
Хотел „Papageorgiou“ - Тасос
7, 8 или 9 ноќевања со цени почнувајќи од 11718 ден. (189 евра) з...
Уште 11 ч. 38 мин.
 
 • 11718 ден.
7 ноќевања со цени почнувајќи од 17360 ден. (280 евра) за 1 лице во двокреветно студио
Вила „Stasha“ - Полихроно
7 ноќевања со цени почнувајќи од 17360 ден. (280 евра) за 1 лице ...
Уште 11 ч. 38 мин.
 
 • 17350 ден.
7 ноќевања со цени почнувајќи од 18166 ден. (293 евра) за 1 лице во двокреветно студио
Вила „Asimenia“ - Полихроно
7 ноќевања со цени почнувајќи од 18166 ден. (293 евра) за 1 лице ...
Уште 11 ч. 38 мин.
 
 • 18166 ден.
1 ноќевање за 1 лице во двокреветна соба
Хотел „Korali House“ - Неос Мармарас
1 ноќевање за 1 лице во двокреветна соба
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 1674 ден.
Ноќевање на база BB, HB или All Inclusive + базен! Термин по избор на сама плажа! 
Хотел „Victoria Palace 5*“, Сончев брег
Ноќевање на база BB, HB или All Inclusive + базен! Термин по избо...
Уште 6 дена и 12 ч.
 14 Купувачи
 • 1736 ден.
1 ноќевање за максимум 6 лица во апартман - 37%
Апартмани Charula - Nea Flogita Грција
1 ноќевање за максимум 6 лица во апартман
Уште 11 дена и 18 ч.
 2 Купувачи
 • 350 ден.
 • 6500 ден.
1 ноќевање во апартман за максимум 3 лица - 37%
Апартмани Charula - Nea Flogita Грција
1 ноќевање во апартман за максимум 3 лица
Уште 11 дена и 18 ч.
 
 • 280 ден.
 • 4900 ден.
10 ноќевања за 1 лице, студио по избор (14.07 - 22.09.2018)
Т.А. „Sky Travel“
10 ноќевања за 1 лице, студио по избор (14.07 - 22.09.2018)
Уште 11 дена и 18 ч.
 
 • од 4433 ден.
1 ноќевање за 1 лице
Хотел „Summer Bed“ - Нидри, Лефкада
1 ноќевање за 1 лице
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 1612 ден.
7 ноќевања со цени почнувајќи од 22258 ден. (359 евра) за 1 лице во двокреветно студио на база All Inclusive Light
Хотел „Golden Beach“ - Метаморфозис, Ситонија
7 ноќевања со цени почнувајќи од 22258 ден. (359 евра) за 1 лице ...
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 22258 ден.
7 ноќевања со цени почнувајќи од 19158 ден. (309 евра) за 1 лице во двокреветно студио на база HB (појадок и вечера)
Хотел „Porto Matina“ - Метаморфозис, Ситонија
7 ноќевања со цени почнувајќи од 19158 ден. (309 евра) за 1 лице ...
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 19158 ден.
9 ноќевања со цени почнувајќи од 16058 ден. (259 евра) за 1 лице во студио за 4 лица
Вила „Елизабет“ - Врасна
9 ноќевања со цени почнувајќи од 16058 ден. (259 евра) за 1 лице ...
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 16058 ден.
7 ноќевања со појадок + базен + превоз за термин по избор - 22%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
7 ноќевања со појадок + базен + превоз за термин по избор
Уште 6 дена и 12 ч.
 2 Купувачи
 • 11100 ден.
 • 14320 ден.
7 или 9 ноќевања со цени почнувајќи од 16058 ден. (259 евра) за 1 лице во студио за 4 лица или мазонет за 5 лица
Вила „Palais De Furka“ - Фурка
7 или 9 ноќевања со цени почнувајќи од 16058 ден. (259 евра) за 1...
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 16058 ден.
7 или 9 ноќевања со цени почнувајќи од 16778 ден. (269 евра) за 1 лице во трокреветно студио.
Вила „Вергина“ - Неа Потидеа
7 или 9 ноќевања со цени почнувајќи од 16778 ден. (269 евра) за 1...
Уште 1 ден и 13 ч.
 
 • 16778 ден.
 7 ноќевања, All Inclusive + базен + превоз - 16%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
 7 ноќевања, All Inclusive + базен + превоз
Уште 6 дена и 12 ч.
 
 • 16680 ден.
 • 19880 ден.