IT технологија

Mеханичка поправка на Вашиот скршен/напукнат лаптоп - 50%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Mеханичка поправка на Вашиот скршен/напукнат лаптоп
Уште 1 ден и 2 ч.
 
  • 1200 ден.
  • 2400 ден.
Прочистување од вируси, тројански коњи, црви и друг малициозен софтвер на хард дискот + средување на драјверите на Вашиот лаптоп / компјутер / таблет + дополнителени 50% на лиценца за McAfee Antivirus  - 61%
„НИТРО Компјутери“ - нас. Кисела Вода
Прочистување од вируси, тројански коњи, црви и друг малициозен со...
Уште 1 ден и 2 ч.
 4 Купувачи
  • 350 ден.
  • 900 ден.