Игротека

НЕВЕРОЈАТЕН летен попуст за СУПЕР двочасовен роденденден - 80%
Игротека „Тиквичка“, нас. Карпош
НЕВЕРОЈАТЕН летен попуст за СУПЕР двочасовен роденденден
Уште 1 ден и 8 ч.
 2 Купувачи
  • Превземи купон
  • 2500 ден.
Прослава на детски роденден (јули/август) - 62%
Игротека „ВО СВЕТОТ НА ДЕЦАТА“
Прослава на детски роденден (јули/август)
Уште 15 ч.
 
  • 950 ден.
  • 2500 ден.
Супер роденден на отворено во Тениска Академија Аеродром - 40%
Тениска Академија Аеродром - до хотел Русија
Супер роденден на отворено во Тениска Академија Аеродром
Уште 1 ден и 8 ч.
 
  • Превземи купон
  • 2500 ден.
1 час и 30 минути дневен престој 
Игротека „Морски Свет“ - нас.Мичурин
1 час и 30 минути дневен престој 
Уште 3 дена и 8 ч.
 29 Купувачи
  • 100 ден.
Незаборавна роденденска прослава на отворено! - 25%
Игротека „Морски Свет“ - нас.Мичурин
Незаборавна роденденска прослава на отворено!
Уште 3 дена и 8 ч.
 9 Купувачи
  • Превземи купон
  • 4000 ден.