Фризер

Нијансирање на коса со техника по Ваш избор - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Нијансирање на коса со техника по Ваш избор
Уште 4 дена и 16 ч.
 5 Купувачи
 • 1450 ден.
 • 3500 ден.
Шишање, миење и фенирање - 56%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, миење и фенирање
Уште 4 дена и 16 ч.
 10 Купувачи
 • 200 ден.
 • 450 ден.
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 4 дена и 16 ч.
 9 Купувачи
 • 350 ден.
 • 850 ден.
Нијансирање со техника по Ваш избор (омбре, сомбре, балајаж, фламбојаж или лајаж) на кратка и долга коса + третман Smart bond - 44%
„Бубе Студио Ин“ - позади ОУ Песталоци
Нијансирање со техника по Ваш избор (омбре, сомбре, балајаж, флам...
Уште 4 дена и 16 ч.
 5 Купувачи
 • од 1390 ден.
Миење, фенирање и маска - 40%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Миење, фенирање и маска
Уште 1 ден и 9 ч.
 8 Купувачи
 • 20 ден.
 • 200 ден.
Миење и шишање  - 40%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Миење и шишање 
Уште 1 ден и 9 ч.
 5 Купувачи
 • 20 ден.
 • 200 ден.
Шатирање во 3 нијанси + маска и фенирање - 40%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Шатирање во 3 нијанси + маска и фенирање
Уште 1 ден и 9 ч.
 
 • 900 ден.
 • 1500 ден.
Фризерски услуги по Ваш избор - 20%
Студио за убавина „La Sensa“ - Нас. Центар
Фризерски услуги по Ваш избор
Уште 5 дена и 10 ч.
 
 • од 32 ден.
Фарбање со ваша боја + фенирање - 73%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Фарбање со ваша боја + фенирање
Уште 1 ден и 9 ч.
 3 Купувачи
 • 190 ден.
 • 700 ден.
Шатирање + миење + маска + фенирање - 51%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Шатирање + миење + маска + фенирање
Уште 1 ден и 9 ч.
 
 • 490 ден.
 • 1000 ден.
Миење + маска + фенирање - 55%
Фризерско - козметичко студио „Стеси“ - нас. Аеродром
Миење + маска + фенирање
Уште 1 ден и 9 ч.
 18 Купувачи
 • 90 ден.
 • 200 ден.
Шишање + маска + витаминска ампула + фенирање - 35%
Салон за убавина “Lady M“ - под Железничка станица
Шишање + маска + витаминска ампула + фенирање
Уште 1 ден и 9 ч.
 5 Купувачи
 • 150 ден.
 • 800 ден.
Шишање за мажи со обликување на сите степени и форми од -1, 0 до 1 - 50%
Фризерски Салон ,„Геле“ - Ново Лисиче
Шишање за мажи со обликување на сите степени и форми од -1, 0 до ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 100 ден.
 • 200 ден.
 Шишање + миење - 60%
Фризерски Салон ,„Геле“ - Ново Лисиче
 Шишање + миење
Уште 5 дена и 11 ч.
 17 Купувачи
 • 80 ден.
 • 200 ден.
Миење + маска + фенирање  - 50%
Фризерски Салон ,„Геле“ - Ново Лисиче
Миење + маска + фенирање 
Уште 5 дена и 11 ч.
 3 Купувачи
 • 100 ден.
 • 200 ден.
Фарбање со Ваша боја + маска и обликување  - 40%
Фризерски Салон ,„Геле“ - Ново Лисиче
Фарбање со Ваша боја + маска и обликување 
Уште 5 дена и 11 ч.
 
 • 150 ден.
 • 250 ден.
 Миење и шишање + маска  - 40%
Фризерски Салон ,„Геле“ - Ново Лисиче
 Миење и шишање + маска 
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач
 • 150 ден.
 • 250 ден.
 Миење, маска за регенерација и обновување на косата, шишање и фенирање  - 62%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
 Миење, маска за регенерација и обновување на косата, шишање и фе...
Уште 4 дена и 16 ч.
 12 Купувачи
 • 190 ден.
 • 500 ден.
Ботокс за коса со најдобрата линија на Botu-Cure Special Care на Италијанскиот бренд KAYPRO + фенирање  - 73%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Ботокс за коса со најдобрата линија на Botu-Cure Special Care на ...
Уште 4 дена и 16 ч.
 1 Купувач
 • 400 ден.
 • 1500 ден.
Нијансирање со Омбре, Бронде, Сомбре или Балајаж техника по Ваш избор + третман со професионалната линија на INSIGHT + фенирање  - 60%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Нијансирање со Омбре, Бронде, Сомбре или Балајаж техника по Ваш и...
Уште 4 дена и 16 ч.
 9 Купувачи
 • 599 ден.
 • 1500 ден.
Деколорирање со специјален деколороант на Италијанскиот бренд DECO Native, фарбање со наша фарба, миење и фенирање - 51%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Деколорирање со специјален деколороант на Италијанскиот бренд DEC...
Уште 4 дена и 16 ч.
 1 Купувач
 • 990 ден.
 • 2000 ден.
Третман за потрханување на косата - масна бања со 3 вида на масло + ГРАТС фенирање - 67%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Третман за потрханување на косата - масна бања со 3 вида на масло...
Уште 4 дена и 16 ч.
 
 • 600 ден.
 • 1800 ден.
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна маска - 68%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна ...
Уште 4 дена и 16 ч.
 15 Купувачи
 • 390 ден.
 • 1200 ден.
Надградба на свилени трепки - 50%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Надградба на свилени трепки
Уште 4 дена и 16 ч.
 
 • 1500 ден.
 • 3000 ден.
Kератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со професионалната линија за коса + фенирање  - 50%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Kератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со...
Уште 4 дена и 16 ч.
 1 Купувач
 • 3000 ден.
 • 6000 ден.
 Шишање, миење и маска за коса  - 50%
Студио за убавина „Габи“ - Кисела Вода
 Шишање, миење и маска за коса 
Уште 3 дена и 10 ч.
 1 Купувач
 • 150 ден.
 • 300 ден.
Миење, маска за коса и фенирање  - 61%
Студио за убавина „Габи“ - Кисела Вода
Миење, маска за коса и фенирање 
Уште 3 дена и 10 ч.
 14 Купувачи
 • 79 ден.
 • 200 ден.