Фотографија

Развивање на 50 фотографии со димензија по Ваш избор + гратис фотографија А4 формат
Дигитал фото „Ирис“ - Нас. Аеродром
Развивање на 50 фотографии со димензија по Ваш избор + гратис фот...
Уште 3 дена и 14 ч.
 130 Купувачи
 • од 290 ден.
Развивање на 3, 5 или 10 фотографии со димензии по Ваш избор
Дигитал фото „Ирис“ - Нас. Аеродром
Развивање на 3, 5 или 10 фотографии со димензии по Ваш избор
Уште 3 дена и 14 ч.
 8 Купувачи
 • 69 ден.
Печатење постер по Ваш избор во B2 (50x70cm) или B1 (70x100) формат - 29%
„Royal art“ - позади ТЦ Буњаковец
Печатење постер по Ваш избор во B2 (50x70cm) или B1 (70x100) форм...
Уште 9 ч. 24 мин.
 5 Купувачи
 • 250 ден.
 • 350 ден.
Развивање фотографии + бесплатна достава - 50%
Фото студио „ДИЧО“
Развивање фотографии + бесплатна достава
Уште 15 ч. 43 мин.
 102 Купувачи
 • 75 ден.
 • 150 ден.
Курс по фотографирање  - 15%
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Курс по фотографирање 
Уште 1 ден и 10 ч.
 
 • 5100 ден.
 • 6000 ден.
Фотографирање на роденденска забава
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Фотографирање на роденденска забава
Уште 1 ден и 10 ч.
 
 • 1900 ден.
Фотографирање на крштевката на Вашето најмило
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Фотографирање на крштевката на Вашето најмило
Уште 1 ден и 10 ч.
 
 • 1900 ден.
Свадбен пакет (комплетно снимање и сликање на Вашата свадба)  - 20%
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Свадбен пакет (комплетно снимање и сликање на Вашата свадба) 
Уште 1 ден и 10 ч.
 
 • 500 ден.
 • 18500 ден.
Развивање на 50 фотографии со димензија по избор
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Развивање на 50 фотографии со димензија по избор
Уште 1 ден и 10 ч.
 21 Купувачи
 • од 350 ден.
Печатење и пластифицирање на фотографија во А4 формат + обработка - 61%
Книжара Тоја - Железара
Печатење и пластифицирање на фотографија во А4 формат + обработка
Уште 15 ч. 43 мин.
 3 Купувачи
 • 59 ден.
 • 150 ден.
Печатење на фотографија во А4 или А3 формат + обработка - 68%
Книжара Тоја - Железара
Печатење на фотографија во А4 или А3 формат + обработка
Уште 15 ч. 43 мин.
 1 Купувач
 • 29 ден.
 • 90 ден.
1 час префрлување на видео материјал на DVD - 55%
Дигитал фото и видео „Маестро“ - нас. Аеродром
1 час префрлување на видео материјал на DVD
Уште 1 ден и 9 ч.
 64 Купувачи
 • 90 ден.
 • 200 ден.