Домашни миленици

Храна за возрасни мачки EXCLUSIVE ACTIVE, EXCLUSIVE URINARY или  EXCLUSIVE STERILISED од 2 кг - 10%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
Храна за возрасни мачки EXCLUSIVE ACTIVE, EXCLUSIVE URINARY или  ...
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • од 540 ден.
Храна за возрасни кучиња со мал раст SENIOR MINI од 7 кг - 10%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
Храна за возрасни кучиња со мал раст SENIOR MINI од 7 кг
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • 1350 ден.
 • 1500 ден.
Храна за мачиња до 12 месеци EXLUSIVE KATUNGE од 2 кг - 10%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
Храна за мачиња до 12 месеци EXLUSIVE KATUNGE од 2 кг
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • 603 ден.
 • 670 ден.
 Храна за возрасни мачки (KROKETTER KYCKLING од 3кг или KROKETTER FISK од 3кг) - 10%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
 Храна за возрасни мачки (KROKETTER KYCKLING од 3кг или KROKETTER...
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • од 630 ден.
Храна за возрасни кучиња (Prima Plus од 2кг или 15кг, Optimal Mini од 2кг или 7 кг или Optimal од 15кг) - 15%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
Храна за возрасни кучиња (Prima Plus од 2кг или 15кг, Optimal Min...
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • од 467 ден.
Комплетна храна за кутриња (Valp Mini од 2кг или 7кг, Valp Maxi од 15кг или Valp од 7кг или 15кг)  - 15%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
Комплетна храна за кутриња (Valp Mini од 2кг или 7кг, Valp Maxi о...
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • од 510 ден.
Kомплетна храна за возрасни кучиња (Pro Prima, Pro Giant, Pro Aktiv или Pro Energy) од 20 кг.  - 10%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
Kомплетна храна за возрасни кучиња (Pro Prima, Pro Giant, Pro Akt...
Уште 7 дена и 7 ч.
 1 Купувач
 • од 1980 ден.
 Kомплетна храна за кутриња и кучки доилки Pro Valp од 20 кг - 10%
Храна за домашни миленичиња „Pet Shop Husse“
 Kомплетна храна за кутриња и кучки доилки Pro Valp од 20 кг
Уште 7 дена и 7 ч.
 
 • 2700 ден.
 • 3000 ден.