Астрологија

Изработка на лична натална карта  - 58%
Astro Venus
Изработка на лична натална карта 
Уште 2 дена и 23 ч.
 18 Купувачи
  • 500 ден.
  • 1200 ден.
Одговор на 3 клучни прашања за Вашиот животот со помош на тарот карти  - 50%
Astro Venus
Одговор на 3 клучни прашања за Вашиот животот со помош на тарот к...
Уште 2 дена и 23 ч.
 25 Купувачи
  • 100 ден.
  • 200 ден.
Лечење на зависности, стрес и депресија, јасновидство и изработка на амајлија  - 34%
Доктор по психологија и јасновидец - Звездна Георгиевa, Нас....
Лечење на зависности, стрес и депресија, јасновидство и изработка...
Уште 23 ч. 17 мин.
 10 Купувачи
  • 790 ден.
  • 1200 ден.