nmd.mk
Првпат купувам
Повеќе поени
Подарок електронска картичка
Немам платежна картичка

Есенска роденденска понуда од игротеката „Во светот на децата“ за било каде! Искористете го попустот од 40%, платете 1500 ден. за двајца аниматори или аниматор + маскота по избор и овозможете му незаборавна забава на Вашето дете

Со купување на овој ваучер добивате 25 "kupinapopust" поени. Купи како подарок
2500 ден.
0 Купувачи
 - 40 % 
Прикажи детали
за понудата

Само 6000 ден. за курс по практично сметководство во времетраење од 2 месеци (32 часа). Искористете го попустот од 50% во „EDU LABS“

Со купување на овој ваучер добивате 76 "kupinapopust" поени. Купи како подарок
12000 ден.
0 Купувачи
 - 50 % 
Прикажи детали
за понудата

Искористете го попустот од 50% и платете само 500 денари за првата работилница од Тренинг по емоционална писменост наменет за психолози, педагози, дефектолози и социјални работници, како и студенти од истите области во центар за обуки „ГРАВИТРОН“

Со купување на овој ваучер добивате 12 "kupinapopust" поени. Купи како подарок
1000 ден.
0 Купувачи
 - 50 % 
Прикажи детали
за понудата
ПОПУСТИ ДО ДУРИ - 90% НА
РАЗЛИЧНИ УСЛУГИ И ПРОИЗВОДИ
ПРИЈАВЕТЕ ГО ВАШИОТ E-MAIL
ЗА ДА НЕ ВЕ ОДМИНЕ НИТУ
ЕДНА ПОНУДА

ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ МОЖЕТЕ
ВАШИОТ E-MAIL ДА ГО ОДЈАВИТЕ
Живејте побогат живот!